HATAY / DEFNE - Harbiye Kazım Karabekir Ortaokulu

Ekm

Güneş Tutulması,tüm dünyada olduğu gibi okulumuzdan da ilgiyle gözlendi.Okul Bahçesine yerleştirilen Teleskop ile öğrencilerin Güneş Tutulmasını en rahatl şekilde izlemeleri sağlandı.

Ekm

Okulumuz eTwinning çalışmaları kapsamında 13.10.2022 Perşembe günü Antakya Evliya Çelebi Anadolu Lisesinde düzenlenen tören ile hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketi ödüllerini ile ödüllendirildi.

May

Genç Yazarlar Kulübü eTwinning projemiz kapanış videomuzu da yaptık.

Genç Yazarlar Kulübü projemizdeki son ürünlerimiz

May

Okulumuzun yürütmekte olduğu Genç Yazarlar Kulübü adlı eTwinning projemiz kapanış webinarını yaptı. Bu projenin yürütülmesinde emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Nesli Tükenmekte olan Hayvanlar için Hayat Olalım eTwinning projemizde çalışmalarımızı tamamladık.Nesli Tükenen ve Tükenmekte olan canlıları tanıdığımız ve doğada nasıl davranmamız ,neler yapmamız gerektiği ile ilgili çalışmalardan oluşan projemiz etkinliklerini tamamladı.Projemizde emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkkür ediyoruz.

Genç Yazarlar Kulübü yerel basında

Nis

Genç Yazarlar Kulübümüzün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıği kolaj çalışması. Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Genç Yazarlar Kulübü eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimizin yaptığı Resfebe çalışmalarıyla etkinliklerimizi sürdürüyoruz

Nis

Genç Yazarlar Kulübü eTwinning projemizde;Cemal Süreyya tanıtımını içeren 3. karma takım çalışmamızın etkinliklerini içeren videomuz yayında.İzlemek için TIKLAYINIZ

Nis

Nesli Tükenmekte olan Hayvanlar için Hayat Olalım projemizde,Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İHO ziyaret  ederek proje ortaklarımızla buluştuk.Karşılıklı hediyeler verdik.Hatay Büyükşehir Hayvan Barınağı'na giderek oradaki hayvanları sevdik.

Nis

Nesli Tükenmekte olan Hayvanlar için Hayat Olalım projemizde,bir çok etkinliklerimizi keyifle  yaptık.Ocak ayında başlayan projemizde; Nesli Tükenmekte olan hayvanları tanıyarak alabileceğimiz önlemleri tartıştık.Devam eden aylarda sırasıyla şu çalışmalarda bulunduk;

OCAK

1-Veli İzin dilekçelerini aldık

2-Panomuzu hazırladık

3-Proje Ön Testimizi doldurduk

4-proje Ortaklarımızla ilk tanışma webinarını yaptık

ŞUBAT

1-Nesli tükenmekte olan hayvan maskelerini çizip boyadık.

2-Nesli Tükenmekte olan hayvanları tanıtan sunum yaptık

3-Veteriner Hekim İlhan SARIGÜL'ü davet ettik.Hekimimiz Nesli Tükenmekte olan hayvanların neler olduğu,yaşam alanları ve neler yapabileceğimiz konusunda sunum yaptı.

4-Güvenli İntertten nasıl olduğunu arkadaşlarımıza anlattık.

5-Güvenli İnternet Panosu hazırladık

MART

1-Hayvanlar için,mama kapları ve su kapları yaptık

2-Hayvanlar için evler yaptık

3-Nesli tükenmekte olan olan hayvanların hangileri olduğu ile ilgili İşbirlikli çalışmamız olan web 2.0 Mentimeter çalışması yaptık.

NİSAN

1-Proje Ortağı Okulumuzla tanışma gezisi yaptık,birbirimize hediye verdik

2-Hayvan barınağı gezisi yaptık

3-Proje Son Test anketini doldurduk

Mrt

Home Swett Home-Don't Squander It eTwinning projemizde,bireysel katılımda Tüm Çalışmalarımızdan oluşan video hazırladık.

Mrt

Genç Yazarlar Kulübü öğrenci tanışma webinarımız 15.03.2022 de saat 19.00 da düzenleniyor. Webinarımıza konuk olarak karikatürist İlker Mansuroğlu katılacak.

Mrt

Genç Yazarlar Kulübü olarak Güvenli İnternet sloganlarımızla farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.

Güvenli İnternet videomuz için TIKLAYINIZ