HATAY / DEFNE - Harbiye Kazım Karabekir Ortaokulu

Ock

eTwinning Kulübü olarak Dilimiz Zenginliğimiz etkinliği ile Deyimlerimizi Resfebe tekniği ile eğlenceli hale getirdik.Böylece öğrencilerimiz hem deyimleri öğrendi hem de görsel çizim ile yaratıcı çalışmalar yapmış oldu.

Ock

Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Kursumuz başladı.Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Selda ESKİOCAK tarafından verilen kursumuz Nisan ayına kadar sürecek.

Ock

Ekim ayında gereçekleştirilen Codeweek Haftasında,etwinning Kulübü olarak ''Eğlenerek Kodlayalım'' etkinliğimiz ile biz de yer aldık.

Kas

Okul Müdürümüz Cemil KADIOĞLU, 8.Sınıf öğrencilerimizle tanışma toplantısı yaptı. Öğrencilerimizin sorularını cevaplandırarak LGS Süreci ile ilgili bilgilendirme yapan müdürümüz öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Kas

''24 Kasım Öğretmenler Günü '' konulu şiir yarışmasında 5/B sınıfı  öğrencimiz Defne Karateke Defne İlçesinde 3.olmuştur.Kendisini ve emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ı tebrik ediyoruz.

Kas

"Dünyanın her tarafında Ögretmenler insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır" Atatürk.Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutluyoruz

Kas

10Kasım Atatürk'ü anma gününde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85.yılında özlem ve minnetle anıyoruz.Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı anlamlı çalışmalarla Ulu Önderimizi andık.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100.yılı kutlu olsun.Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler ile 29 Ekim Cumhriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Okul Psikolojik Danismanimiz Mehtap Paşa Bahçeci tarafindan ogretmenlerimize deprem sonrasi Psikososyal destek calismaları gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantımız 22.10.2023 Pazar günü saat 10.00da velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Okullar arası küçükler karate kata müsabakalarında  Hatay 2.si olup okulumuzu bölgede iller arasinda temsil etmeye hak kazanmıştır.

İller arası yapılan müsabakalarda 3.olma başarısını gösterip bizleri gururlandırmıştir .Başarılarından dolayı onu tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz  "eSafety Label" Güvenlik Etiketi Aldı.

Okulumuz, yürüttüğü e Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet' in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir.

Bu yolda emeklerinden dolayı tüm okul personelimize teşekkür ederiz.

Ock

Velilerimize Güvenli İnternet Konulu Form doldurularak sonuca uygun bilinçlendirme çalışmaları yapıldı

Ock

Okulumuzda yaptığımız pano çalışmalarıyla güvenli internet kullanımı konusunda bilinç düzeyini arttırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız kodlama çalışmaları da panolarımızda yer alıyor, öğrencilerimiz bu etkinliklere keyifle katılıyor.

İhmal ve İstismar veli broşürü