Mrt

eTwinning çalışmalarımız her sene olduğu gibi bu sene de devam ediyor.Yeni projemiz:Genç Yazarlar Kulübü

Şbt

Hayatımızda dengeyi kurmak uzun zaman alsa da her birey için büyük önem taşımaktadır. Bu denge içinde ev ekonomisi zamanla alışkanlık haline gelir ve kolaylıkla günlük hayatınızın bir parçası haline gelir. Dünyayı korumak evde tasarruf etmekle başlar. Evlerimiz çevreyi koruma bilincinin başladığı yerlerdir.Planlı ve en önemlisi huzurlu bir yaşam için; şimdi ev ekonomisiyle tanışma zamanı dedik.Siz de tasarruf yöntemleri uygulayarak ev ekonomisi yapmak istiyorsanız;Projemizi inceleyerek sıraladığımız ipuçlarını uyguladığınızda hayatınızın olumlu yönde değişeceğinden emin olabilirsiniz.

1-Ortak Ürün Hikayemizi tamamladık.

2-Oyunlarla geridönüşüm pazılları yaptık

3-Hayalimdeki Dünya çalışmasında resim çizdik ve cümleler kurduk

4-Güvenli İnternet Haftasında arkadaşlarımıza sunum yaptık.

5-Projemizin kapanış webinarını yaptık.

6-Okul olarak tüm etkinliklerden oluşan kapanış videosu hazırladık

Ock

eTwinning Home and Home-Don't squarder it (İsraf etmeyelim )projemiz Codeweek haftası etkinliğiyle Mükemmellik Belgesi aldı.

Ock

etwinning Home and Home-İsraf etmeyelim projemizin Ocak ve Şubat ayı çalışmaları

1-Enerji Tasarrufu panosu düzenledik

2-Okul ve ev duvarlarımıza ikaz levhaları astık

3-Forum kısmında ilgili olduğumuz soruları cevaplandırdık

4-Küresel ısınma ve İklim değişikliği ile ilgili slogan geliştirdik

5-Evdeki atıklardan Geridönüşüm çalışması yaptık

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Yazgülü AÇIKGÖZ' ile öğrencileri Hatay Okuyor ''projesi kapsamında Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulundadüzenlenen panele katılmışlardır.6/C sınıfı öğrencisi Öykü Beren DUMAN 'Dedemin Bakkalı2isimli kitaba yönelik hazırladığı etkinlik panelde büyük beğeni topladı.Tüm proje öğrencilerine başarılar diler,hepsini tebrik ederiz.

Ock

Home Swett Home-Don't Squander It eTwinning projemizde,Kasım ve Aralık ayı için belirlenen çalışmaları zamanında tamamladık.Etkinlikler yiyeceklerle iligili olunca hazırlığı ile yapımı eğlenceli oldu.Kasım ayında sırasıyla;

1-Proje logolarımızı hazırladık

2-Codeweek Haftası çalışması yaptık.

3-eSafety (e-Güvenlik) etkinliği yaptık.

4-Avatarlarımızı oluşturduk.

Aralık ayı çalışmlarımız;

1-logo seçimimizi yaptık.

2-Sağlıklı yiyecekler sunumu yaptık.

3-Doğal Elma Sirkesi yaptık.

4-Doğal Turşu hazırlasık.

5-Bilinçli tüketici broşürleri hazırladık.

Ekm

Home Swett Home-Don't Squander It etwinning projemiz ;Hayatımızda dengeyi kurmak uzun zaman alsa da her birey için büyük önem taşımaktadır.Bu denge içinde ev ekonomisi zamanla alışkanlık bu haline gelir ve kolaylıkla günlük hayatızın bir parçası haline gelir.Dünyayı korumak evde tasarruf etmekle başlar.Evlerimiz çevre koruma bilincinin başladığı yerlerdir.

Sevgili Öğrenci ve Öğretmenler,planlı ve en önemlisş huzurlu bir yaşam için;şimdi ev ekonomisiyle tanışma zamanı.Siz de tasarruf yöntemlerini uygulayarak ev ekonomisi yapmak istiyorsanız;şimdi derin bir nefes alın ve yeni hayatınız için hazırlanın!Sıraladığımız ipuçlarını uyguladığınızdahayatınızın olumlu yönde değişeceğinden emin olabilirsiniz.eTwinning projemiz Codeweek Haftası çalışmalarıyla başladı.

Haz

Öğrencim çok mu değişti?Projemizin  Dergilerine bakmak ister misiniz?

Haz

Öğretmenlerimizden Kumriye Özden Kaynak'ın rehberliğinde yürütülen Öğrencim Çok mu Değişti adlı eTwinning projemizin sonuna geldik. Bu projeyle beraber medya okuryazarlığı ve dezenformasyon konusunda çalışmalar yaparak internetin verimli ve etkili kullanımının önemini öğrendik. Bu projemizde emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Türkçe Öğretmenimiz Kumriye Özden Kaynak'ın yürütücülüğünü yaptığı Öğrencim Çok mu Değişti projemiz kapsamında hazırladığımız sanal sergimizde tüm çalışmalarımızı sergilemeye çalıştık. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Proje ortaklığını Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Selda ESKİOCAK'ın yaptığı,Medyada Güvendeyim eTwinning projemiz çalışmalarını tamamladı.Projemizde;Medyada yer alan içeriklerin doğruluğunu sorgulayan,içerikleri eleştirip medyada güvenlik kurallarını uygulayan,karşılaştığı durumlarda kime ve nasıl başvurulacağını bilen bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçladık.Projemiz süresince bu konular üzerinde güncel çalışmalar yaparak etkinliklerimizi çeşitlendirdik.Final ürünü olarak işbirlikli e-dergi hazırlayarak çalışmalarımızı noktaladık.e-dergimize ulaşmak için aşağıdaki qr kodu okutarak ulaşabilirsiniz.

Etkinliklerde aktif rol alan Sevgili öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimizin emeği çoktu,onlara çok teşekkür ediyoruz.

May

Proje ortaklığını Türkçe Öğretmenimiz Kumriye Özden Kaynak'ın yaptığı "Sanat Hayattır - Art is Life"  eTwinning projemizde çalışmalarımızı tamamladı. Projede yer alan öğrencilerimiz çok emek etti ve okulumuzu temsil etti.  Öğrencilerimize ve velilerimize bu süreçteki çabalarından dolayı teşekkür eder sanat dolu bir yaşam dileriz.

May

"Sanat Hayattır" adlı eTwinning projemizin final ürünü olan "Rap Şarkımız" öğrencilerce seslendirildi. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Medyada Güvendeyim eTwinning projemizin çalışmalarından oluşan sanal sergimiz yayında.Tüm çalışmalarımızdan oluşan sergimizi izlemek ister misiniz?

May

Art is Life adlı projemizde yürüttüğümüz tüm çalışmalar, öğretmenlerimizin katkısıyla derlenmiş; proje öğretmenleri Selim Kaynak ve Kumriye Özden Kaynak tarafından sanal sergiye dönüştürülmüştür.