Home Swett Home-Don't Squander It etwinning projemiz Codeweek Haftası çalışmalarıyla başladı.

Home Swett Home-Don't Squander It etwinning projemiz ;Hayatımızda dengeyi kurmak uzun zaman alsa da her birey için büyük önem taşımaktadır.Bu denge içinde ev ekonomisi zamanla alışkanlık bu haline gelir ve kolaylıkla günlük hayatızın bir parçası haline gelir.Dünyayı korumak evde tasarruf etmekle başlar.Evlerimiz çevre koruma bilincinin başladığı yerlerdir.

Sevgili Öğrenci ve Öğretmenler,planlı ve en önemlisş huzurlu bir yaşam için;şimdi ev ekonomisiyle tanışma zamanı.Siz de tasarruf yöntemlerini uygulayarak ev ekonomisi yapmak istiyorsanız;şimdi derin bir nefes alın ve yeni hayatınız için hazırlanın!Sıraladığımız ipuçlarını uyguladığınızdahayatınızın olumlu yönde değişeceğinden emin olabilirsiniz.eTwinning projemiz Codeweek Haftası çalışmalarıyla başladı.

29-10-2021

Yayın: 29.10.2021 - Güncelleme: 15.12.2021 22:58 - Görüntülenme: 182